Saliga äro återfallsbloggarna!

När jag lade ner min förra blogg, min alldeles egna blogg, någon gång strax efter dackefejden tänkte jag: "Tjoooohoo. Nu slipper jag ju bråka med alla. Nu kan jag vara snäll". Som alla vet så kunde jag inte vara snäll. Så jag kan lika gärna blogga igen.

Josefine är kvinna...ish... Hon är därför tvungen att fördjupa och eventuellt gotta sig i andras misär. Därför läser hon ungefär en miljon bloggar om dagen. Nu är det dags för henne att ge någonting tillbaka. Nu får alla gotta sig i hennes personliga förehavanden. Skratta gärna ljudligt åt kvinnans misär.

Fabian, eller F som han brukar kallas av den löjliga delen av samhället (Anna), har inte bloggat tidigare och vill därför ge sig ut i träsket. Man brukar säga att när man som missbrukare ger sig in på heroin, då är man längst ner. Det är inte sant! Bloggar är ta mig fan värre.

Mattias brukar inte lyckas skriva mer än högst två inlägg i sina bloggar och är därför en särdeles tråkig person. Men han får vara med ändå. Mest för att vi är snälla.

Den här bloggen är enligt socialistiska ramar uppdelad. Jag själv kommer att skriva i min kategori "Ständigt Krig Med Omvärlden!". Detta beror på att jag alltid är arg på något. Oftast utan anledning och det faller sig då naturligt att jag är arg även här!  Tack för tiden i fred, fröken Bult. NU KÖR VI IGEN!

Mattias har sin egen frågespalt "Fråga Malte (och få det svar du förtjänar). Enligt egen utsago vet han allt och då passar det ju bra att han svarar på allt. Tveka inte att fråga.

Josefine, egocentrisk som de flesta kvinnor (Paus för förbannande av skrivande herre), kommer att skriva om sig själv. Vi får hoppas att hon är intressantare än jag själv. Annars blir hennes kategori "Så Tragiskt Att Det Är Komiskt" tom.

Fabian, vars senaste relation var näst sämst i världen (Touché Bobo). Kommer att försöka rädda andra som är på väg att sätta sig i samma situation. Trevlig läsning, kanske även om hans egna framsteg. Kanske även med en ros i munnen. Kanske även i Borat-mankini. Fabian har sina knep. hans kategori heter: "Daska'n I Pannan - svaret på dina relationsproblem".

Jag vill härmed på mitt lagom ironiska halvbuttra manér hälsa alla välkomna till bloggen.

//Matrni - Ordförande i dyslektikerförbundet.

Kommentarer
Postat av: mm

vart hittar man fråga malte spalten då?

2009-01-10 @ 15:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0