Knug I Baren

Min högt ärade kollega Josefines har delat med sig av sin visdom angående barbesök och då kan man ju inte göra annat än att lägga upp ett par tips själv. Framförallt eftersom man har ett par mer eller mindre lyckade i ryggen.

1. Sup aldrig ikapp med tyskar. ALDRIG. Framförallt inte om de är två stycken. Detta leder till en oönskad promillehalt och ett besök av herrarna i security-kläder och sedermera en nypa frisk luft.

2. Om du blir stoppad av polisen, lyssna på vad denne säger. Detta betyder då att när polisen säger till dig att du inte skall pynta 800 kronor i böter för offentlig urinering så skall du inte, jag repeterar INTE, fråga om denne tar kort och sedan försöka trycka ditt kort i dennes hand.

3. Håll dig borta från den som bjuder hejvilt i baren. Detta gäller om du har förat frikostigt hemma och sedan tutat i dig ett par jävlar i baren. Framförallt om du i något slags naivt försök att hålla dig på en hyffsad nivå endast tagit med dig 200 kronor in och lämnat kortet i jackan. Det råkar nämligen vara så att om man redan är rätt i gasen och nån jävel skriker tequila-race så är man inte den som bangar och således får man i sig ett par för mycket.

Hvis den grønne støvler ikke befinder sig i hallen, hvor det er sandsynligt, at de er i skabet.

/Farbror Ytterfilé

 Eller nej Pite-Palte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0