Kung i baren

Här kommer två tips på vad du inte ska göra om du vill ha en lång och lyckad kväll på krogen, och undvika ångest dagen efter (fler tips kommer inom en snar framtid):

1. Ta med kontokortet. Har det hänt att du upprepade gånger varit inne på din kontohistorik, sett att du gjort av med över tusenlappen på en kväll, förbannat banken som snott dina pengar och sedan kommit på att du det aktuella datumet var ute på krogen med dina vänner? Då är du helt klart i riskzonen och borde omdelbart tänka över huruvida du är oförmögen att ha hand om ett kontokort vid festliga tillfällen. Dock kan det vara ett bra socialt knep att flitigt bjuda sina vänner på tequila och annat trevligt då man automatiskt blir populär när det är dags att gå ut. 

Vill du ha få vänner, men pengar: Lämna kortet hemma.
Vill du ha många "vänner", men lite pengar: Ta med kortet.   

2. Diskutera saker med vakterna. Låt bara bli helt enkelt. Ser du en man eller kvinna i uniform, avlägsna dig genast från platsen annars är risken att kvällen tar slut alldeles förtidigt. Även om du kanske tror att du räddar en kär vän från att bli utkastad om du börjar argumentera i dennes ställe så är detta inte fallet i de flesta fall. 

Exempel på en som inte följt alla dessa råd.

/Josefine - Pingviner är trevliga dom
     

Kommentarer
Postat av: Martin

GOD DAMN SYFTNINGSFEL!



"Här kommer två tips på vad du inte ska göra om du vill ha en lång och lyckad kväll på krogen, och undvika ångest dagen efter (fler tips kommer inom en snar framtid):1. Lämna kontokortet hemma"



Martin, leg. paragrafryttare

2009-04-16 @ 20:41:08
Postat av: Josefine

Gud så pinsamt. Tack för att du uppmärksammade mitt syftningsfel. Skall genast åtgärda felet.

2009-04-16 @ 20:47:40
Postat av: Tnug Pnug

Mooooh

2009-04-18 @ 22:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0